W hotelowej restauracji króluje filozofia slow food, która przejawia się w dbałości o naturalne, sprawdzone składniki wykorzystywane do przyrządzania potraw. Owoce, warzywa i zioła pochodzą z przyhotelowych zagonów, do uprawy których nie stosuje się żadnych substancji chemicznych, a jedynie gospodarkę naturalną.
Ryby i mięsa pozyskiwane są od lokalnych hodowców, a następnie przygotowywane w tutejszej wędzarni. To jednak nie wszystko – także pieczywo w Restauracji Natura pochodzi z własnego wypieku
Jajka pozyskiwane są od kur żyjących na wolnych wybiegach, a miód – z okolicznych łąk - ze zlokalizowanych po sąsiedzku pasiek. Wszystkie pozostałe produkty pochodzą od niewielkich, sprawdzonych producentów, a dostawcy i przechodzą staranną selekcję.
W barze znajdującym się na pomoście, bezpośrednio przy plaży, w ciągu dnia można rozkoszować się chłodzącymi napojami. Warto tu spędzić cały dzień, zażywając kąpieli słonecznych i bawiąc się beztrosko nad wodą.
W klubie muzycznym można potańczyć przy dźwiękach ponadczasowych przebojów i skosztować przyrządzanych wedle sprawdzonych receptur koktajli.
Karczma to częściowo zadaszona przestrzeń – idealna na ognisko lub grilla. To tutaj na Gości czeka ognisko z możliwością pieczenia kiełbasek.
Zapisz się na nasz newsletter.