+48 885 590 021
Przyjazd 15
lis 2018
Wyjazd 16
lis 2018

Filozofia Slow Food

Ekologia

na talerzu

Hotelowa restauracja serwuje bufety śniadaniowe i dania oparte o regionalne, tradycyjne receptury, naturalne produkty pozyskiwane od lokalnych dostawców oraz pochodzące z własnych, ekologicznych  upraw warzywa, owoce i zioła.

Składniki z własnych upraw.

Hotelowe zagony to także miejsca, w których prowadzone są warsztaty i zajęcia edukacyjne dla dzieci i dorosłych. W Restauracji Natura Goście skosztują przyrządzonych we własnej wędzarni ryb i mięs.

W Mazurskiej Zielarni napiją się herbat i naparów ziołowych przygotowywanych na bazie lokalnie występujących, naturalnych składników.

Zobacz nasze

OFERTY & PAKIETY

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij